Site Overlay

Allmänna Villkor

Reklamation

Om din beställning mot förmodan skulle vara skadad eller felaktig (fel vara eller fel antal) ber vi dig att kontakta oss på info@skanskchili.com eller på telefonnummer 070-4389376 snart som möjligt.

Skicka inte tillbaka något till oss utan att kontakta oss först.

Efter säsong eller om varan är slutsåld så får du pengarna tillbaka om du inte vill välja något annat ur vårt sortiment.

Vi ersätter dig för returfrakten av fellevererade/skadade varor, enligt leverantörens frakt/portokostnader för försändelsen. Vi står även för eventuell ersättningsleverans. Vid eventuell tvist som vi inte lyckas lösa tillsammans, rekommenderar vi att du vänder dig till Allmänna reklamationsnämnden. Vi följer deras beslut.

Ångerrätt

Vid produkter som är specialtillverkade för viss kund, gäller ej bytesrätt, öppet köp eller ångerrätt. Varor som faller under kategorin livsmedel är även dessa undantagna ångerrätten.
För produkter där ångerrätten gäller är ångerrätten 14 dagar från det att du tar emot varan. Då får du som kund själv bekosta frakten till oss med lämpligt transportsätt. Förpacka väl. Vill du att vi skickar en förbetald returfraktsedel debiterar vi 149kr inkl. moms per kolli för frakt och hantering.

Returadress:
Skånsk Chili AB
Sliperigatan 5
261 35 Landskrona

Återbetalning av ordersumma

Vid ångerrätt eller reklamation där kund ej begär ny vara ska Skånsk Chili AB (skanskchili.com) återbetala ordersumman.

Ej uthämtade försändelser

Ej uthämtade försändelser debiteras med våra kostnader för frakt, emballage och hantering.

Fraktpriser

Ingen fraktkostnad tillkommer vid köp över SEK 500(gäller utvalda fraktsätt). För ordrar under SEK 500 tillkommer en fraktkostnad som presenteras i kassan vid betalning.

Leverans och beställning

Normal leveranstid är 2-3 arbetsdagar med DHL Servicepoint inom Sverige och 5-7 med DHL Euroconnect utomlands. Inom Sverige förbehåller vi oss att leverera på 5-10 arbetsdagar vid tillfällen av högt ordertryck och upp till 14 dagar utomlands. Vi strävar efter att skicka alla ordrar senast nästa dag.

I fall när kunden anser att leverans dröjer på sådant sätt att denne ej längre önskar leverans av beställning, är det kundens ansvar att beställningen avbeställes i enlighet med Skånsk Chilis ABs (skanskchili.com) villkor. Avbeställning efter det att beställning blivit expedierad är ej möjlig. I de fall beställning blivit expedierad är kunden skyldig att motta beställningen. Avbeställning produkt eller tjänst som anskaffats eller färdigställts speciellt för kunden, är ej möjlig. Avbeställning är inte heller möjlig i de fall en leverans är försenad på grund av transportör.

Avbeställning är ej giltig förrän kunden fått bekräftelse från Säljföretaget antigen per e-post eller telefon.

Klarna

Alla betalningar inom Sverige hanteras av Klarna. Du hittar villkoren för Klarna Payment här.

Övrigt

Skånsk Chili AB (skanskchili.com) förbehåller sig rätten till ändring av all information, inklusive men ej begränsat till priser, tekniska specifikationer och produkterbjudanden, utan föregående avisering. Vid eventuell slutförsäljning till uppgivet pris eller p.g.a. att ett försäljningsobjekt utgått, har Skånsk Chili AB (skanskchili.com) ätt att häva köpet och återbetala eventuella inbetalda belopp på bästa sätt. Skånsk Chili AB (skanskchili.com) skall också meddela kunden om ersättande eller likvärdigt försäljningsobjekt finns tillgängligt.