Site Overlay

Reklamation och returer

Ångerrätt

Vi hoppas naturligtvis att du ska vara nöjd med de varor du beställd. Men om du skulle ångra dig gäller följande:

14 dagars ångerrätt gäller om varan är i väsentligen oförändrat skick. Om du vill utnyttja detta ber vi dig att kontakta oss exempelvis via e-post (sakura.skanskchili@gmail.com) eller telefon (070-4389376 ).

Ångerfristen börjar löpa från den dag du tagit emot produkterna. Du står för kostnaden för returfrakt. Om du har betalat varan/varorna så återbetalar vi till ditt kort om du har betalat med kort och om du har betalat via faktura så betalar vi till ett konto som du får uppge. Återbetalningen sker snarast efter att varan/varorna anlänt vårt lager och inom 30 dagar.

Reklamation

Vårt mål är att du ska vara nöjd och att du ska lyckas med dina grönsaksplantor. Om din beställning mot förmodan skulle vara skadad eller felaktig (fel vara eller fel antal) ber vi dig att kontakta oss på sakura.skanskchili@gmail.com eller på telefonnummer 070-4389376 snart som möjligt.

Skicka inte tillbaka något till oss utan att kontakta oss först.

Efter säsong eller om varan är slutsåld så får du pengarna tillbaka om du inte vill välja något annat ur vårt sortiment.

Vi ersätter dig för returfrakten av fellevererade/skadade varor, enligt leverantörens frakt/portokostnader för försändelsen. Vi står även för eventuell ersättningsleverans. Vid eventuell tvist som vi inte lyckas lösa tillsammans, rekommenderar vi att du vänder dig till Allmänna reklamationsnämnden. Vi följer deras beslut.

Ej uthämtade försändelser

Beställningar med växter som inte hämtas ut debiteras fullt ut eftersom de inte klarar denna hantering. Övriga ej uthämtade försändelser debiteras med våra kostnader för frakt, emballage och hantering.